marts 16, 2020

Gør dig klar til sommeren med disse 3 tip

Den danske sommer er dejlig, og vi bør nyde den så meget, som vi overhovedet kan. Hvert år skal vi dog vente lidt på at sommeren kommer, og her anbefaler vi, at du gør dig ordentligt klar. Her er lidt praktiske forberedelsestip, samt et par råd til at sikre sommerhumøret god tid i forvejen.

Forbered dig mentalt

Vi glæder os alle sammen til sommeren, men vinteren og det tidlige forår kan godt virke lidt langtrukkent. Hvis du ønsker at komme i sommerhumør før alle andre, kan du eventuelt pynte op i hjemmet. Plakater og billeder af solskin og flot natur kan hjælpe rigtigt meget på tingene, og det ser altid flot ud med smarte posters i hjemmet.

En af de bedste måder at komme i sommerhumør på er simpelthen at omgive dig med stemningen af sommer. Det kan du gøre ved at hænge plakater op. Find motiver med strande, solskin og udendørs omgivelser. Der er mange flotte posters på markedet, og du kan hænge dem op overalt i boligen. Samtidig er plakater forholdsvis billige, så du kan regelmæssigt udskifte dem, hvis du har brug for det. Men der er ingen tvivl om, at det giver et godt sommerhumør at kigge på flotte sommerplakater – selv når det er mørkt og koldt udenfor. Det giver et håb om solskin, og du kan på den måde drømme dig frem til sommeren, når den aktuelle årstid er en anden.

Et andet tip er simpelthen at rejse sydpå i foråret, så du kan få lidt sol ind under huden inden den danske sommer. Du kan altid tjekke op på vejrforholdene her hos os inden afrejse. Vi bringer gratis vejrudsigter for alle nævneværdige byer i verden – benyt bare søgefunktionen!

Køb solcreme i god tid

Sommeren byder som regel på solskin, så det er vigtigt at gardere os. Det er sundt for os at mærke solens stråler – det er blandt andet sådan at vi danner D-vitamin – men for hudens velvære er det også vigtigt, at vi ikke får for meget. I alle tilfælde kan du gardere dig med solcreme. Det giver god mening at købe det på forhånd, da priserne indimellem er lavere udenfor sæsonen, og da du således har det parat, når den første reelle sommerdag kommer.

Find sommertøjet frem

Til sidst bør du finde sommertøjet frem – måske allerede om foråret. Her taler vi selvfølgelig om t-shirts, poloer, shorts og klipklappere. Glem heller ikke badetøjet! Når temperaturen kommer over de 20 grader (og der samtidig er høj solskin) er der så småt tale om sommervejr. Og når det sker, bør vi være parate til at klæde os rigtigt på. Vi har selvfølgelig brug for lidt nyt sommertøj hvert eneste år, men det er nemt at finde i butikkerne. Vær dog klar fra start – for vi bør nyde hver eneste solskinsdag så meget som muligt!

Konklusion

Flotte plakater med naturmotiver kan bringe sommerhumøret frem selv på selv den mørkeste dag. Og når sommeren rent faktisk er på vej, kan du begynde at finde solcreme og sommertøj frem. Hold humøret højt og nyd den kommende sommer!

Leave A Comment

sign in to post your comment or singup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *