maj 26, 2019

Indlevering og afhentning hos GLS

GLS er et af de selskaber, som flest danskere vælger at sende med. De har gode priser og de har en god infrastruktur. Takket være deres mange pakkeshops er det nemt at indlevere og afhente dine pakker. Her får du en hurtig og konkret guide til, hvordan du håndterer en pakke, der skal sendes med GLS.

tryk her for at læse mere om GLS pakkeshop.

Her

Indlevering af pakke hos GLS

Der er GLS pakkeshops i hele landet. Du har formentligt én eller flere i din egen by. Det første, du bør gøre, er at finde den nærmeste.

På den måde ved du allerede, hvor det er nemmest at aflevere pakken. Du kan nemt finde en oversigt over de mange pakkeshops på nettet.

Hvis du skal afsende en pakke, har du mulighed for at købe pakkelabel hjemmefra på forhånd. Det er en løsning, som vi anbefaler, da det er super simpelt. Her betaler du online, sætter dit label på pakken, og efterfølgende tager du bare hen til nærmeste GLS pakkeshop og afleverer den. Nogle gange er det endda billigere, når du køber pakkelabel på forhånd.

Ellers kan du også betale for forsendelsen, når du kommer frem til din pakkeshop. I så fald betaler du på stedet og afleverer derefter. Det fungerer også fint, men det er lig med mere tid i pakkeshoppen, hvilket er et lille minus.

Afhentning af pakke hos GLS

Hvis du selv skal modtage en pakke fra GLS, er der gode chancer for, at du skal forbi en pakkeshop for at afhente den. GLS arbejder nemlig meget med shop-til-shop levering, og det er netop derfor, at de tilbyder så gode priser.

Det er også muligt at købe dør-til-dør levering med GLS, men det er lidt dyrere, og derfor vælger mange bare at sende direkte hen til en anden pakkeshop.

Du får formentligt en notifikation per mail eller telefon, når din pakke er kommet frem. Herefter kan du selv tage hen at hente den, når du har tid til det. Sørg for at du kender til pakkenummeret og at du har identifikation med dig. Et sygesikringsbevis eller kørekort er tilstrækkeligt, så det er ganske nemt. Herefter er pakken din, og du kan tage den med dig hjem. læs mere om gls pakkeshop ved at trykke her

GLS har en solid infrastruktur

GLS har et hav af pakkeshops rundt omkring i Danmark. Sammen med PostNord og DAO er GLS det pakkeselskab, der har flest af slagsen. Derfor er det altid nemt at sende med GLS, da de er til stede i næsten alle danske byer.

De er endda også til stede i udlandet. Det er således også nemt med udenlandske forsendelser, hvis du har brug for at sende en pakke uden for Danmarks grænser. GLS har forholdsvis billige forsendelser til lande som Sverige og Tyskland, og her kan du også booke pakkelabel hjemmefra på forhånd.

Leave A Comment

sign in to post your comment or singup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *