marts 2, 2020

Sådan får du hurtigt varer imellem afdelinger

Mange danske virksomheder har på det sidste oplevet, at det ofte kan være lidt af en besværlig proces at få fragtet ting til og fra afdelinger internt. Hvis du har flere lokationer – det kan være du er en frisør med flere saloner, eller måske en tøjbutik med flere butikker? Så har du med garanti ofte oplevet, at du skulle sende varer til dig selv.

Nogle gange er man nødsaget til selv at køre turen. Og hvis man gør det indenfor arbejdstiden, så betyder det at din dyrebare tid pludselig skal bruges på at ligge og køre fra den ene lokation til den anden. Er det udenfor arbejdstiden, ja så går det lige pludselig ud over familielivet, fritiden og meget andet. Kort fortalt, så er ingen af valgmulighederne at foretrække.

Mange virksomheder er ironisk nok modvillige, når det kommer til at bruge fragtmænd til at flytte varer internt. Mange ser det måske ikke som værende værdiskabende, fordi varen jo ankommer til ”dig selv”, og ikke til en kunde. Dog glemmer mange at medregne den tid som du eller din medarbejder skal bruge på at køre turen. I mange tilfælde er pengene langt bedre givet ud, ved at bestille et fragtfirma til at udføre opgaven.

Send med DAO og få altid hurtig levering

Én af de største problematikker vi hører om, er når en pakke skal hurtigt fra ét sted til et andet internt i virksomheden. Her bliver vi ofte spurgt til råds af vores kunder, om hvilken løsning der er den bedste. Én af de virksomheder vi har god erfaring med, og som altid leverer til tiden, og indenfor ekstremt hurtige tidsrammer, er DAO.

Med DAO får du glæde af deres morgenlevering, og det betyder at du ofte kan slippe for at modtageren skal bruge dyrebar tid i deres arbejdstid, på at køre til en pakkeshop og hente varen. Ofte kan pakken leveres direkte hos modtageren, og den er der typisk før dine folk møder ind. Det kan faktisk ikke gøres meget hurtigere. Derudover kan du også meget billigt Sende med DAO, da de er blandt de billigste udbydere på markedet. 

Send med DAO og spar tid ved afsendelsen med labelfri afsendelse

Hvis du skal have sendt pakker hurtigt frem og tilbage imellem dine afdelinger, så er det sidste du har brug for, at skulle sidde begravet i pakkelabels og emballage. Derfor handler det også om at gøre det så simpelt som muligt for dig selv. Og det kan sagtens være at du er vant til at håndtere pakkelabels i stor stil, men hvis du eksempelvis skal have en af dine ansatte til at sende noget til dig, er det ikke sikkert at de er helt lige så ferme til det.

Derfor kan det være en god idé at vælge den simpleste løsning overhovedet, for at sikre at der ikke opstår fejl og misforståelser. Med en DAO levering behøver du ikke engang printe en pakkelabel. Du bestiller blot leverancen online, og herefter skriver du pakkenummeret med en tusch. Det er i øvrigt også dette pakkenummer du senere skal bruge til at tracke din pakke – så her er der altså mindst muligt at holde styr på. 

Husk på at jo simplere din løsning er, jo lettere er den også at udføre, så det vil med tiden betyde at du kommer til at opleve færre fejl, og dermed mindre administrativt tidsspild. Dertil kommer at du med DAO også får adgang til et stort netværk af pakkeshops, så du og dine medarbejdere nemt kan finde et sted i nærheden, at aflevere pakkerne. Alt i alt så får du en meget fleksibel og økonomisk løsning her, til når du skal fragte pakker internt. 


Leave A Comment

sign in to post your comment or singup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *